Ampersand
Advocatuur & jij.
Dit is hoe we
samenwerken.

Stap 1: we bellen

In een eerste telefoongesprek doe je je verhaal. Over de situatie en waarom je juridische hulp nodig hebt. Vervolgens schat ik in of ik je daadwerkelijk verder kan helpen. Kan ik dat niet zelf, dan match ik je graag -waar mogelijk- met iemand uit mijn netwerk.

Stap 2: we spreken af

Ben je ondernemer? Dan ontmoet ik je graag bij jou op de zaak. Zo krijg ik een helder beeld van het bedrijf en van de sfeer. Dat helpt mij om jou het maatwerk te leveren dat je nodig hebt. Particulieren ontvang ik graag op mijn advocatenkantoor in Meppel.

Stap 3: kan ik je helpen?

Na dit gesprek heb je een goed beeld of mijn werkwijze bij je past. En beoordeel ik op mijn beurt of ik je écht verder kan helpen. Is dat het geval? Dan ga ik voor je aan de slag. Denk ik dat je beter een andere keuze maakt? Dan zal ik daar ook eerlijk in zijn. Je betaalt dan niets.

Kosten advocaat

Een goede advocaat is niet goedkoop. Daar wil ik open over zijn. Wel levert de goede raad van een ervaren advocaat je veel op. In het advies, de kwaliteit én in de uitkomst. Maar ook in de rust tijdens het proces dat je samen doorloopt. Ook dat is goud waard.

Tarieven bedrijven: € 255,- per uur exclusief btw.
Tarieven particulieren en kleine ondernemers: tarief op maat.

 

‘Kan ik je écht verder helpen? Dan ga ik voor je aan de slag. Kies je voor een ander pad? Dan kost het je niets. Dat is wel zo eerlijk.’

   Neem contact op