Dit is Ampersand Advocatuur​


Geen marmeren trap of gouden deurbellen. Wél de kwaliteit die het symboliseert. Gewoon even binnen kunnen lopen. Nuchter en rechtstreeks. Daar zit de glans. Het is hoe ik werk en wat je kunt verwachten.

Waar & voor staat

Ampersand is de naam van het teken &. Het staat voor ‘samen’. Voor mij is dat de basis. Ten eerste doen we het samen. Jij en ik. Met jou als middelpunt, zet ik die extra stap. Dat doe ik op mijn eigen(zinnige) wijze, volgens mijn eigen visie.
Maar & staat ook voor samenwerken. Want door mijn stevige netwerk van specialisten en advocaten heb je toegang tot alle expertise die jou verder brengt.

Mijn visie op advocatuur

Advocatenwerk is mensenwerk. Ik ben er dan ook van overtuigd dat iedere zaak méér is dan juridisch alleen. Want wie de mens begrijpt en het vak beheerst, behaalt het beste resultaat. Ik ben dan ook niet voor niets opgeleid tot professioneel mediator en coach. Daardoor heb ik inzicht in conflicten én in mensen. Daar doe ik mijn voordeel mee in de rechtbank. En dus ook voor mijn cliënt.

De start:
een sterke strategie

Een ingewikkelde procedure of lastige onderhandeling. Ik bereid voor, begeleid én maak af. Daarbij analyseer ik het doel van mijn cliënt. Maar ook van die van de wederpartij. Wat drijft hén? Zo houd ik onze strategie scherp.

Het proces:
voluit en creatief

Het spel voluit spelen. Integer, steeds binnen de grenzen van de mogelijkheden én die van de wet. Ik denk creatief en kom vaak met verrassende oplossingen voor een conflict. Dat is best anders dan anders.

Het resultaat:
meer dan een advocaat

Ik wil dat iedere cliënt tevreden het dossier sluit. Tevreden is over de aanpak, over hoe we samen het proces doorliepen én natuurlijk over het resultaat. Ik kijk verder dan winnen of verliezen. Het gaat om het totaalplaatje.

‘Wie de mens begrijpt en het vak beheerst, behaalt het beste resultaat.’

   Bekijk mijn werkwijze

Dit is Team &

Voor iemands recht, ga je nooit alleen. Want natuurlijk staat achter elke advocaat een sterk team. Bovendien werk ik nauw samen met andere advocaten en specialisten.
Zo halen we er samen alles uit wat erin zit.

   Bekijk Team &